Sommerspeiding med Bryne Speidergruppe

Er ditt barn klar for en sommer full av spenning, læring og naturglede? Vi inviterer alle eventyrlystne barn i 3.-5. klasse til å bli med på sommerspeiding i samarbeid med Time Kommune og Friluftskolen! Dette populære arrangementet har vært en suksess de siste somrene, og vi gleder oss til nok en fantastisk sesong.

Når og hvor?

Arrangementet varer i to uker, uke 26 og 27, fra mandag til fredag, kl. 09.30-14.00. Vi møtes for det meste i naturskjønne Sandtangen.

Hva skal vi gjøre?

Ditt barn vil få muligheten til å delta i spennende og lærerike aktiviteter som:

  • Lage mat på stormkjøkken
  • Padle i kano
  • Bli kjent med speideraktiviteter
  • Utforske friluftslivets gleder og lære om allemannsretten, innmark og utmark

Hvorfor delta?

Friluftsskolen gir barna en lystbetont introduksjon til friluftsliv, uten lange teoretiske foredrag. Gjennom praktiske og morsomme oppgaver lærer de viktige begreper og utvikler en grunnleggende respekt for naturen. Dette er en fantastisk mulighet for barn å lære om naturens underverker, samtidig som de får nye venner og skaper uforglemmelige sommerminner.

Hvordan melde seg på?

Det er ledige gratis plasser, men vær rask! Meld ditt barn på i dag for en sommer full av naturglede og eventyr. Påmelding gjennom facebook / google forms!

Vi gleder oss til å se ditt barn på sommerens beste eventyr!

Kontakt oss for påmelding og mer informasjon. Vi ser frem til å tilbringe en uforglemmelig sommer sammen! Vi ser frem til å tilbringe en uforglemmelig sommer sammen!

Organisasjon

Informasjon

Kontaktperson

Kariann Larsen Epost: Kariann.larsen1@hotmail.com

Pris

Dette arrangementet er helt gratis!

  • Dato: 24-06-2024 - 05-07-2024
  • Tid: 09:00 - 14:00 (Europe/Oslo)

Flere aktiviteter